Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!

Luft/Luft, Luft/vatten, Pool och Brine (jord/berg)!  Energibesparande smarta produkter för ditt hem!

Ring oss direkt  på: 0411-56 14 00, 044-620 30 60 eller 031-383 15 70!

      

BYTE AV VÄRMEPUMP

När du byter till ny värmepump från Citcop AB får du en pump med senaste teknologi, som kan ge upp till 30% bättre effektivitet och avsevärt lägre ljudnivå på både ute och innedel.

Vid byte av värmepump kan man lätt tro att det kommer att behövas kortare tid för installationen samt att man kan använda gamla rör och kanaler och att installationen därför borde kosta mindre än vid nyinstallation. Tyvärr är det enda som vi kan återanvända det gjorda hålet i väggen. Varför detta?? Jo, den nya värmepumpen skall installeras med nytt installationsmaterial av högsta kvalitet för att säkerställa värmepumpens effekt och livslängd och för att garantier ska gälla.

Följande ingår vid byte av värmepump: Nedmontering av den gamla pumpen med dess installations material. Godkända kvalitets Installationsmaterial som ny väggkonsol, nya vibrationsdämpare, rör och kanaler, max 5 meter rördragning. Tätning av genomgångshål i vägg. Driftsättning och funktionstest av anläggningen. Instruktion och utbildning för optimalt utnyttjande av den nya värmepumpen. Installationsprotokoll enligt gällande norm.

Som privatperson, rekommenderar vi att du kostandsfritt lämnar din gamla pump till din återvinningscentral.Många kommuner har även en hämtservice, kontakta din återvinningscentralen för mer information.

När du byter och beställer en värmepump med installation på www.citcop.se så levererar vi värmepumpen direkt till Din installatör. Han har med sig din värmepumpvid installationstillfället tillsammans med allt installationsmaterial. Installatören kontaktar dig och kommer överens om dag och tid för installationen., allt för att göra det enkelt för dig som kund till Citcop AB.

Du hittar våra värmepumar här.

Har du frågor nehova av längre rördragning eller önskar annan typ av konsol/stativ eller något annat som avviker från en standardinstallation?

Ta då kontakt med oss på 0411-56 14 00 för priserbjudande.