Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!


Luft/Luft, Luft/vatten, Pool och Brine (jord/berg)! Kompletta Solcellspaket!  Allt för din swimmingpool! Enegibesparande smarta produkter för ditt hem!


Ring oss direkt  på: 0411-56 14 00, 044-620 30 60 eller 031-383 15 70!


  Toshiba Hitachi InnovaARGO  Hemgaranti  Indol

 ClimaClean Climaline iotty KMP Netatmo  Airmasterr

      

Värmepump BRINE Berg/Jordvärme

Tack för att du kontaktar oss och för ditt intresse av en bergvärmeanläggning.

 Värmepumpar använder jord och vatten som energikällor. I vårt sortiment hittar du miljövänliga och innovativa värmelösningar från AIT för alla behov.

 För att kunna överlämna genomtänkt offert till er ber vi dig svara på en del grundläggande frågor enligt nedan. Innan du börjar svara är det bra om du förbereder dig genom att ha uppgifter om fastighetsbeteckning, elförbrukning, vattenförbrukning och eventuella ROT avdragsmöjligheter tillgängliga.

Har du redan tillstånd för att installera en bergvärmeanläggning eller om du har ansökningsblankett från din kommun som du vill ha vår hjälp med att fylla i korrekt är det bra om du tar fram dessa och förbereder för att bifoga i nedan frågeformulär.

Det underlättar också för oss båda om du med din mobilkamera tar a) foto på ditt hus på utsidan av den vägg indragning från borrhåll in i huset skall ske, b) en överblicksbild var på din tomt du vill vi ska borra den djupa sk energibrunnen och slutligen c) ett foto på din nuvarande värmeanläggning inne i huset (3 foton totalt).

Vi har olika typer av berg och jordvärmeanläggningar från välrenommerade leverantörer. Våra borrare och installatörer är alla officiellt certifierade och även kvalitetsäkrade av oss. Vår ambition är att alltid skräddarsy en anläggning som är korrekt dimensionerad för just ditt hus och dina behov av uppvärmning och varmvattenförbrukning. Kort sagt - Rätt produkt och rätt installation till just ditt hus och dina behov. Du ska alltid känna dig trygg med att du inte betalar för mycket för något du inte behöver och att du ska kunna vara säker på att en anläggning från oss fungerar felfritt i många år framåt. Naturligtvis är vår offert helt kostnadsfri.

Vi kommer att överlämna offert till dig inom 5 arbetsdagar från det vi fått de grundläggande uppgifterna från dig.

Vi vill gärna slå dig en kort signal innan vi skickar offerten för att säkerställa att vi förstått alla uppgifter korrekt och för att du ska ha möjlighet att ställa de frågor till oss du saknar.

Vi är övertygade om att vi kommer hjälpa dig både att spara stora kostnader för uppvärmning av ditt hus och att din innemiljö avseende värmekomfort, ventilation och luftrening kommer att kunna bli mycket bra med våra produkter och installationer.

Ta en kopp kaffe eller te och fyll i uppgifterna i lugn och ro.

Beskriv så noga du kan - Vi hörs!

TILL FORMULÄRET

 CTC      Bildresultat för nibe     Bosch logo

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
NIBE F 1255-12 V.PUMP M VVB

NIBE F 1255-12 V.PUMP M VVB

Art nr: NIBE F 1255-12
NIBE F 1255-12 V.PUMP M VVB En vätska/vatten (bergvärme) värmepump med mark, berg, sjö eller grundvatten som energikälla, komplett med integrerad elpatron på 9kW.
101 625,00 kr
NIBE F 1255-16 V.PUMP F.ST

NIBE F 1255-16 V.PUMP F.ST

Art nr: NIBE F 1255-16
NIBE F 1255-16 V.PUMP F.ST En vätska/vatten (bergvärme) värmepump med mark, berg, sjö eller grundvatten som energikälla, komplett med integrerad elpatron på 9kW.
106 875,00 kr
NIBE F 1255-6 V.PUMP F-STYRD

NIBE F 1255-6 V.PUMP F-STYRD

Art nr: NIBE F 1255-6
NIBE F 1255-6 V.PUMP F-STYRD En vätska/vatten (bergvärme) värmepump med mark, berg, sjö eller grundvatten som energikälla, komplett med integrerad elpatron på 9kW.
93 250,00 kr

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning