Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!

Luft/Luft, Luft/vatten, Pool och Brine (jord/berg)!  Energibesparande smarta produkter för ditt hem!

Ring oss direkt  på: 0411-56 14 00, 044-620 30 60 eller 031-383 15 70!

Nöjda kunder berättar

Hur fungerar det i praktiken när man köper en värmepump från Citcop? Ingen kan berätta bättre än våra egna kunder. Genom åren har vi haft glädjen att få både mejl och bilder från nöjda beställare. Här hittar du några av berättelserna, personliga, positiva och inspirerande.

Har du en egen historia du vill berätta och få publicerad på den här sidan? Skicka en kort text och bild till: info@citcop.se. Vi vill gärna höra av dig.Stefan Knief, Sandviken

”Jag måste säga att maskinerna från Panasonic andas kvalitet”

Jag heter Stefan Knief och har över 25 års branscherfarenhet av att sälja, installera, reparera och serva kylutrustning, bl.a värmepumpar. Jag arbetar också med att utexaminera kyltekniker för externa utbildningsföretag. Det område som jag servar är Gävle-Dala området, där Sandviken är beläget. Sandviken är en mindre stad belägen cirka två mil från Gävle, det betyder att jag ofta har en nära och personlig kontakt med mina kunder. Som egenföretagare satsar jag på att skapalångsiktiga relationer med mina kunder, även efter utfört arbete.

Under mina år i branschen har jag kommit i kontakt med värmepumpar av flera olika fabrikat och jag måste säga att maskinerna från Panasonic andas kvalitet. Allting är rejält tilltaget. Mina kunder är nöjda och jag har väldigt sällan klagomål på en värmepump från Panasonic. En ytterligare fördel är att de här pumparna har fem års fullgaranti

.

Jag skulle vilja tipsa alla som funderar på att installera värmepump, speciellt i fritidshuset, att koppla på en fjärrstyrning där du manövrerar din värmepump via sms. Det underlättar livet genom att man enkelt kan kontrollera och/eller ändra temperaturen i huset, oavsett var man befinner sig.

En annan sak att tänka på är att om du har en luft-luft värmepump från början av 2000-talet så är dagens pumpar upp emot 30 % mer effektiva. De är så mycket bättre att det i många fall är motiverat att byta ut en ”fungerande” värmepump. Har dessutom aldrig någon professionell service/rengöring gjorts på innerdelen så är skillnaden ännu större.

Stefan Knief, Sandviken

Installatör och ägare av Kylservice Sandviken