Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!

Luft/Luft, Luft/vatten, Pool och Brine (jord/berg)!  Energibesparande smarta produkter för ditt hem!

Ring oss direkt  på: 0411-56 14 00, 044-620 30 60 eller 031-383 15 70!

Välkommen till Citcop och ett säkert köp!

Det är inte var dag man köper en kompletterande värmekälla. Det är en stor investering och det gäller att välja rätt. Det vet vi. Därför har vi som mål att göra det så lätt för dig som möjligt, och samtidigt erbjuda bästa möjliga trygghet. 

 Över 20 år på marknaden

Vi kan det här med värmepumpar och har levererat mer än 160 000 värmepumpar. 

Fördelaktiga priser och stort sortiment
I vår nätbutik hittar du ett komplett sortiment med Norden-anpassade modeller. Till mycket förmånliga priser. Att hitta rätt modell är enkelt, vi hjälper dig hela vägen.

Installation och service
Vill du att vi hjälper dig med installationen? Inga problem. VI använder oss endast av auktoriserade Citcop installatörer för att du ska få bästa professionella hjälp på din ort. Vi skickar utrustningen direkt till installatören, som sedan tar den med hem till dig på installationsdagen. Smidigt och lätt. Självklart tar vi även hand om ROT-avdraget. Vi önskar dig lycka till med ett tryggt och säkert val för ditt inomhusklimat.

Vi har alltid tillgång till de senaste modellerna, fullständig dokumentation, reservdelar, tillbehör och teknisk expertis. Det gör att många av våra kunder återkommer och rekommenderar oss till sina vänner. Vi är mycket glada för det förtroende och arbetar för att bli ännu bättre inom alla områden. Kompetent och trevlig personal i samspel med bra produkter ger trygghet.