Olika typer av värmepumpar

Vi på Citcop har ett komplett sortiment av värmepumpslösningar speciellt för det nordiska klimatet och dess livsstil. Det gör att du kan hitta den bästa lösningen för just ditt hem - väggmonterade med en eller flera inomhusdelar eller system för att förse huset med både värme och tappvarmvatten. Nybyggnation, renovering eller komplettering. Vi har en värmelösning som passar alla typer av lokaler.
Anpasssar sig efter behovet
Ett värmepumpssystem med Inverter-teknik anpassar sig till husets behov och arbetar automatiskt med varierande effekt. Man kan aldrig välja ett värmepumpssystem som är för stort. Systemet anpassar effekten efter husets behov och arbetar inte i onödan.

Aquarea luft/vatten-värmepumpar Energibesparing för nybyggnad eller 
befintligt värmesystem som är vattenburet

Panasonic utvecklar innovativa system för uppvärmning av både boendeutrymmen och tappvarmvatten. Produktfamiljen är speciellt framtagen för vårt nordiska klimat och fungerar effektivt även vid låg utomhustemperatur. Panasonics luft/vattensystem baseras på Inverter-teknik. En energieffektiv lösning för dig som har vattenburet värmesystem och vill minska energikostnaderna.

Singel 
luft/luft-värmepumpar
 Värmelösningar för att komplettera alla 
typer av befintliga värmesystem och lokaler

Värmepumpssystem med en inomhusdel och en utomhusdel är idealiska för kompletterande uppvärmning av såväl bostäder som kommersiella lokaler och hör till marknadens mest effektiva. Med bara en knapptryckning kan man få värme, komfortkyla, avfuktning och optimal luftrening från samma enhet. Finns i olika utförande från Panasonic och LG.

Multi 
luft/luft-värmepumpar
 Flera inomhusdelar för individuell 
kontroll över inomhusklimatet i olika rum
Panasonic ”multi-aggregat” med två, tre eller fyra inomhusdelar passar bra till flerplanshus eller lokaler där rummen har olika behov. Med fler inomhusdelar ges möjligheter att anpassa temperatur, luftriktning och fläkthastighet efter behov. Med Panasonic multi kan man få värme, komfortkyla, avfuktning och optimal luftrening från samtliga inomhusdelar.
 
Kontakta oss på Citcop så hjälper vi till att finna rätt modell efter just dina behov.