Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!

Luft/Luft, Luft/vatten, Pool och Brine (jord/berg)!  Energibesparande smarta produkter för ditt hem!

Ring oss direkt  på: 0411-56 14 00, 044-620 30 60 eller 031-383 15 70!

Norden-modeller


Unika modeller anpassade för det nordiska klimatet

Tester av alla nya värmepumpssystem genomförs i Sverige, under verkliga driftsförhållanden och under de kallaste månaderna. Det innebär produkter som garanterat klarar av att prestera i det hårda nordiska klimatet, året om.


Värmedrift ner till
låga temperaturer
Våra värmepumpssystem ger värme ner till en utomhustemperatur lägre än -20°C.

Slitstarka
komponenter
Med optimerad mjukvara och slitstarka komponenter får du en produkt som kan vara i drift hela året.

Funktion och energieffektivitet Optimerad programvara med energieffektiva avfrostningar garanterar högsta möjliga värmebesparing året runt.

Extra åtgärder Norden-modeller är utrustade med kompressorvärmare, trågvärmare och extra tilläggsisolering.

Dokumentation Att köpa ett Norden-anpassat värmepumpssystem från en auktoriserad återförsäljare innebär full dokumentation med driftsmanual på svenska. Det är en trygg investering!På marknaden kan det förkomma värmepumpar från Panasonic som inte är anpassade för vårt Nordiska klimat eller den typ av användning vi har här i Norden. Vi ber därför våra kunder att vara extra uppmärksamma vid kontakt med andra leverantörer så att man kontrollerar att produkt man avser att köpa eller jämföra med är tillverkad för nordiskt användningssätt och klimat.

Kontrollera att produkten har nordisk specifikation

Använd listan på produkter specificerade för Norden nedan och kontrollera att den värmepump ni avser köpa finns upptagen i listan. Modellbeteckningen finns på produktens högra kortsida på respektive del och på emballaget. Leta efter Panasonic logotyp "Nordic heatpump" på utomhusdelen.

Aktuella modeller: (luft/luft): CE9PKE, CE12PKE, NE9PKE, NE12PKE, HE9PKE, HE12PKE. Innedel CS före, utedel CU före. ex) CSCE9PKE+CUCE9PKE=CE9PKE