Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!

Luft/Luft, Luft/vatten, Pool och Brine (jord/berg)!  Energibesparande smarta produkter för ditt hem!

Ring oss direkt  på: 0411-56 14 00, 044-620 30 60 eller 031-383 15 70!

Värmepumpar med leverans till Örebro!

Idag finns det många olika sätt att värma upp sitt hus. Man kan bland annat göra det med luftvärmepumpar, bergvärmepumpar, elvärme, pelletsbrännare och oljepannor. Olika tillvägagångssätt kommer med sina specifika fördelar och nackdelar. Värmepumpar är bra alternativ av flera anledningar. Dels blir det en relativt låg kostnad att värma upp huset med värmepump, som i det långa loppet kan leda till stora besparingar när det kommer till uppvärmningskostnader. Det är också snällt mot naturen, eftersom värmepumpen utnyttjar energi som redan finns i utomhusluften. I jämförelse med exempelvis en oljepanna är värmepumpen ett väldigt klimatsmart alternativ.

Vi på Citcop har levererat värmepumpar till Örebro och hela Sverige i över 20 år. Detta har gett oss stor kunskap om uppvärmningsprodukter och vi vet vad som är viktigt att tänka på innan man beställer sin värmepump. På Citcop.se finner du ett stort utbud av olika typer av värmekällor, allt från jord- och bergvärme till luftvärmepumpar och luft/vatten-värmepumpar.

Så fungerar luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar är en kategori av värmepumpar. I regel kan man säga att det finns två vanliga varianter av värmepumpar – luftvärmepump och luft/vatten-värmepump. Dessa två typer av värmepumpar fungerar på samma sätt i det avseendet att båda använder elektricitet för att extrahera energi i utomhusluften som i slutändan värmer upp bostaden. Skillnaden är att luftvärmepumpen värmer upp luften i bostaden, medan luft/vatten-värmepumpen värmer upp en vattenkälla i huset, som ett element eller golvvärme.

Luftvärmepumpen är energisnål och kan innebära minskade uppvärmningskostnader för ditt hushåll. Det som är viktigt att tänka på när det kommer till luftvärmepumpar är att de bör ses som ett komplement till en annan uppvärmningskälla, eftersom luftvärmepumpen inte ensam bör värma upp en bostad. Om du i Örebro vill veta mer om hur luftvärmepumpar fungerar tillsammans med andra typer av uppvärmning kan du kontakta oss. Vi på Citcop är med dig hela vägen och besvarar gladeligen alla frågor du kan tänkas ha.

Stort utbud av värmepumpar för er i Örebro

Luftvärmepumpen är en av flera typer av värmepump som du hittar i Citcops sortiment. Om du vill veta mer om vilken typ av värmepump som passar dig i Örebro bäst kan du alltid kontakta oss. När det är dags att beställa värmepump kan du enkelt göra det i lugn och ro på vår hemsida.

luftvärmepump örebroluft vatten värmepump örebro