Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!

Luft/Luft, Luft/vatten, Pool och Brine (jord/berg)!  Energibesparande smarta produkter för ditt hem!

Ring oss direkt  på: 0411-56 14 00, 044-620 30 60 eller 031-383 15 70!

Beställ din luftvärmepump online – levererad till Malmö!

Du som läser det här funderar kanske på att investera i en luftvärmepump. Det är ett smart alternativ av flera anledningar. Att värma upp sin villa med en luftvärmepump kan innebära minskade uppvärmningskostnader, samtidigt som det är snällare mot klimatet än många andra alternativ. Jämför man en luftvärmepump med exempelvis en oljepanna är värmepumpen en vinnare ur både kostnadsperspektiv och när det kommer till klimatpåverkan.

När du ska köpa en luftvärmepump finns vi på Citcop här för dig. I vår webbshop kan du utforska vårt stora utbud av luftvärmepumpar. Givetvis har vi även andra typer av värmepumpar, och tillbehör till många typer av värme- och vattenutrustning. Vi på Citcop har över 20 års erfarenhet och har levererat fler än 170 000 värmepumpar. Om du har några frågor hjälper vår kundtjänst dig direkt, och kan både guida dig i ditt köp och svara på alla frågor du kan tänkas ha. Vi levererar till Malmö och hela Sverige.

Hur fungerar värmepumpar?

Det finns olika typer av värmepumpar. Två av de vanligaste typerna är luft/vatten-värmepump och luftvärmepump. Dessa varianter har både likheter och skillnader. Båda typerna använder elektricitet för att extrahera energin ur utomhusluften. Därmed inte sagt att de bara fungerar när det är varmt ute, de här typerna av värmepumpar är effektiva även när det är minusgrader utomhus.

Det som skiljer modellerna åt är hur de värmer upp huset. Luft/vatten-värmepumpen använder energin i utomhusluften för att värma upp en vattenkälla i bostaden, ofta element eller värmegolv. Luftvärmepumpen sprider istället värme ut i luften i bostaden.

Fyra anledningar att köpa luftvärmepump hos Citcop.se

  1. Lång erfarenhet av värmepumpsbranschen.
  2. Vi levererar till Malmö!
  3. Hos oss kan du få leverans, installation och garanti. Vi hjälper dig med allting!
  4. Vi erbjuder luftvärmepumpar till både privatpersoner och företag

Beställ luftvärmepump i Malmö idag!

Vi på Citcop ser fram emot att höra ifrån dig. I vår webbshop kan du kika igenom vårt utbud i lugn och ro och beställa när det passar dig bäst. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss. Du når oss via mail eller telefon, alla kontaktuppgifter hittar du här på vår hemsida.

Vi vill göra ditt köp av luftvärmepump enkelt. Därför erbjuder vi möjligheten att beställa både leverans och installation av värmepumpen. Då kommer en av våra certifierade installatörer och hjälper dig i Malmö med monteringen. Då kan du vara säker på att allting går rätt till, redan från början.

Varmt välkommen till oss på Citcop!

luftvärmepump malmöluft vatten värmepump malmö