Resurs lite i taget
Panasonic
4
Värmepumpar - så här går det till!

Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! 

Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!

Ring oss direkt  på: 0411-56 14 00, 044-620 30 60 eller 031-383 15 70!

LG Prestige Plus 9 A+++

LG Nordic Prestige 9 Plus värmepump F09MK är en av medlemmarna i Prestige-familjen och företagets absoluta toppmodell. Med högre kapacitet och årsvärmefaktor (SCOP) än topptestade Nordic Prestige, samt inbyggd WiFi, räknar LG den som sin bästa värmepump hittills.

LG Nordic Prestige 9 Plus värmepump F09MK har ett SCOP på hela 5,2 vilket placerar den i den högsta energiklasssen, A+++. Hög kapacitet vid låga utomhustemperaturer (4,73 kW vid -15°C) säkerställer att den galant klarar av även kalla vintrar. Nordic Prestige Plus är en toppresterande och kraftfulll värmepump för den som kräver det bästa.


Exklusiv design
LG är ett innovativt företag och för oss är design lika viktigt som funktion. Lika självklart som att våra värmepumpar har en fantastisk prestanda är att de ser bra ut eftersom de blir en del av ditt hem. LG Prestige Plus har en diskret och exklusiv design som passar bra in i vilket hem som helst.

Anpassad för det nordiska klimatet
Alla LG:s nya värmepumpar är byggda speciellt för det nordiska klimatet. Med det menars att de är byggda för norden från grunden och inte bara anpassade från europeiska modeller. Att en produkt är byggd för norden innebär en extra isolerad utedel, behovsstyrd avfrostning och en hel massa andra funktioner som gör dem perfekta för vårt nordiska klimat. Varje ny modell är också testad i norden i minst ett år innan den lanseras. Våra nordiska värmepumpar utvecklas genom ett tätt samarbete mellan vårt nordiska team och LG:s utvecklingsteam i Korea. Detta resulterar i produkter som väl klarar av den hårda nordiska vintern och ett kallt och fuktigt klimat med temperaturer på ner till -25 grader.

Kapacitet när det gäller
För oss som bor i norden är det viktigt att en värmepump ska kunna bibehålla värmekapaciteten även vid låga utomhustemperaturer. LG Nordic Prestige 9 Plus värmepump F09MK kan leverera en värmekapacitet på smått otroliga 4,0 kW ända ner till -20C, med en av marknadens bästa besparingar. Detta ger dig som kund en riktigt bra besparing oavsett var i landet du bor.

Smart ThinQ App
LG Nordic Prestige 9 Plus värmepump F09MK har inbyggd WiFi-styrning. Med WiFi och Smart ThinQ-appen styr du enkelt din värmepump via din smartphone var du än befinner dig. Du kan styra temperatur, luftflöde och använda timer, oavsett om du är på semester eller bara på väg hem från jobbet. Praktiskt, eller hur? Värmepumpen har dessutom en självdiagnosticerande funktion.

Hög energibesparing med energiklass A+++
SCOP är en faktor som visar hur mycket en värmepump kan spara under ett år, detta kallas för årsvärmefaktor. LG Nordic Prestige PLUS 9 har en årsvärmefator (SCOP) på hela 5,2 vilket placerar den i den högsta energiklass A+++.Det innebär att du som konsument sparar mer pengar samtidigt som du sparar på miljön.

Tyst och effektiv
LG:s värmepumpar är tysta. Nordic Prestige Plus har en minsta ljudnivå på 29 dB vid värmedrift med högt luftflöde, vilket är effektivt till en rimlig ljudnivå. Vid kyldrift har en den 19 dB vilket är väldigt tyst.

Underhållsvärme
LG Nordic Prestige 9 Plus värmepump F09MK är utrustad med underhållsvärme. Detta innebär att du ställer in din värmepump på LH på fjärrkontrollen och sedan jobbar värmepumen för att hålla temperaturen mellan 9 och 13 grader. Detta passar speciellt bra om du vill hålla värmen på en jämm nivå när du inte är hemma, eller om du har den i din sommarstuga.

Ionisering och filtrering
Värmepumpen värmer inte bara upp / kyler ner luften , utan filterar den dessutom. Den är också utrustad med ett Ionizerfilter, luktborttagningsfilter samt virus & allergifilter.

Tio års kompressorgaranti
Med produkten

Från: 14 900,00 kr

Skräddarsy din produkt:

 • LG Prestige Plus 9 Luft/Luft-V 14 900,00 kr

Funktioner:

Norden-modell:

 • Inbyggd Wifi-styrning
 • Underhållsvärme, +9/13°C
 • Inverter-teknik
 • R410A köldmedium
 • Automatisk återstart efter strömavbrott
 • Kan köras i enbart fläktläge
 • 24 timmars timer
 • Quiet mode – för extra tyst drift
 • Dubbel rotationskompressor
 • Fabriksmonterad trågvärmare
 • Fabriksmonterad kompressorvärmare
 • Ljud- och tilläggsisolerad
 • Värmedrift ner till minst -25 grader
   

         
MODELL       F09MK
Värmekapacitet   Min-Max   300-6900W
Kylkapacitet   Min-Max   300-4000W
Värme ineffekt
  Nominell   593W
Kyla ineffekt
  Nominell   500W
Verkningsgrad   SCOP / SEER   5,20 / 9,00
A+++ / A+++
Mått inomhusdel   HxBxD (mm)    295 x 875 x 235
Mått utomhusdel   HxBxD (mm)   650 x 870 x 330
Arbetsområde, värme   Rek.   -25°C
Arbetsområde, kyla   Max   -10°C
Ljudnivå, värme   dB(A)   29-42
Underhållsvärme   +9/+13°C   Ja
Fläkthastigheter       5+Auto
Enbart fläktdrift       Ja
Kompressortyp       Twin Rotary 
Trågvärmare       Ja
Vevhusvärmare       Ja
Tilläggsisolerad       Ja
       
Dammfilter       Ja
Luftreningssystem       Ja