Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!

Luft/Luft, Luft/vatten, Pool och Brine (jord/berg)!  Energibesparande smarta produkter för ditt hem!

Ring oss direkt  på: 0411-56 14 00, 044-620 30 60 eller 031-383 15 70!

Luftrening

För en ren, sund och luktfri inomhusluft

Effektiva produkter för luftrening som eliminerar damm, mögel, pollen, kvalster, tobaksrök och allergener från husdjur. Även svåra lukter avlägsnas. Resultatet blir en ren och hälsosam inomhusluft.

 

En luftrenare är lätt att placera var som helst i hemmet. Ingen installation krävs, det är bara att ansluta kontakten. Perfekt för sovrummet eller vardagsrummet. Finns i tystgående modeller som inte stör nattsömnen. Men luftrening skapas en sund inomhusmiljö, något som är särskilt viktigt för dig med astma och allergi.

 

Välj mellan kompakta modeller för hemmabruk och avancerade luktsaneringsaggregat för professionell användning.

 

Olika tekniker för luftrening

Våra luftrenare använder en kombination av beprövade tekniker för luftrening som HEPA-filter, kolfilter, UV-Ljus och jonisering. De professionella luktsaneringsaggregaten använder avancerad ozonteknik som lämpar sig för luktborttagning i restauranger, kök, soprum och hygienutrymmen. Se hur det fungerar här.

 

Ett HEPA-filter tar bort 99,97 % av partiklar ner till en tusendels millimeters storlek. Ett aktivt kolfilter tar bort gasformiga föroreningar och dåliga lukter. En jonisator aktiverar luften genom produktion av negativa joner vilket gör luften ren och kännbart frisk.

2 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning

2 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning
Boneco Luftrenare

Boneco Luftrenare

Art nr: P340
En luftrenare sörjer för ren och hälsosam i inomhusluft. Genom ett effektivt filtersystem reduceras luftens belastning av pollen, damm, djurhår, rök och lukter. Lämpar sig bra för allergiker och astmatiker.
2 591,25 kr
Luftrenare Airmaster Nova
Ren luft

Luftrenare Airmaster Nova

Art nr: SW-L203
Luftrenare med UV-ljus och jonisering. Effektiv mot pollen, damm och dålig lukt etc.
4 900,00 kr

2 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Minskande ordning