Julerbjudande 2017

Installation och service av värmepumpar på alla orter i Sverige! 

Över 170 000 installerade värmepumpar i Norden sedan 2002!

Ring oss direkt  på 044-620 30 60!

Betalning

SWISHA till nummer 1233490307
Enkelt och bekvämt med SWISH. Beloppsgränser skiljer sig från bank till bank, normalt max 10 000kr per dygn och betalning, kontrollera med din bank vad som gäller för dig. Vill du göra en större betalning behöver du föranmäla detta till din bank. Föranmälan kan normalt vara giltig i upp till sju dagar. Du kan som mest ha tre föranmälningar samtidigt. Beloppsgränserna kan skilja sig åt mellan bankerna.

Ange alltid ordernummer vid betalning via SWISH. 


Kortbetalning
Godkända kreditkort är VISA och Mastercard. Citcop använder 3D säkerhetsstandard för att upprätta säkra Internetbetalningar. För mer information, se avsnitt säkerhet. Det åligger kund som väljer att betala med kreditkort att vid order informera Citcop om aktuellt kontokortsnummer. Kunden accepterar därmed att ordersumman hålls reserverad på kundens konto från ordertillfället och tio dagar framåt. Ordersumman lyfts från kontot först i samband med installation. I det fall installation inte är beställd lyfts ordersumma fårn konto då leverans av produkten sker från Citcops lager.


Förskottsbetalning
Förskottsbetalning ska ske till BG 198-2073, ange alltid ordernummer som referens.


Klarna faktura
I en fysisk butik kan du alltid känna och klämma på varan innan du betalar. Det tycker vi är bra. Då är du nämligen alltid säker på att du betalar för det du faktiskt vill ha. Klarna faktura fungerar precis på detta sätt – varan först och betalning sen. Dessutom har vi förenklat handeln på nätet ytterligare genom att du med Klarna bara behöver ditt personnummer för att handla. När du har fått hem varan har du alltid 14 dagar på dig att betala med möjlighet att delbetala.  Administrativ avgift om 195SEK tillkommer vid Klarna faktura.